MESEČNE NOVICE

BOŽIČNO VZDUŠJE IN VIRTUALNI ZAKLJUČEK PLESNEGA LETA

 

December smo Ladieske namenile izpopolnjevanju naše tehnike, kondiciji in druženju. Uspešno smo začele tudi s pripravami na novo tekmovalno sezono. Vse starostne skupine smo tokrat združile moči in ustvarile skupno božično koreografijo, ki si jo lahko ogledate na naših družbenih omrežjih. Leto pa smo zaključile s tradicionalnim novoletnim druženjem, izmenjavo darilc in krstom plesalk. Kljub temu, da je tokrat druženje potekalo virtualno pa ni manjkalo smeha, dobre volje in zabave.

NOVICE

STOŽIŠKA DVORANA SPRAZNILA TRIBUNO, FANTJE PA USPEŠNO IGRAJO NAPREJ

Kljub temu, da se je zaradi situacije s Covid-19 in zaostritve ukrepov stožiška tribuna spraznila, za naše košarkaše glasno navijamo iz udobja naših stanovanj. Naše treninge smo preselile v virtualno okolje, kjer se pripravljamo na nadaljevanje sezone. Sestavljamo nove timeoute, pilimo stare in že komaj čakamo, da se zopet vrnemo v Stožice.

9.11.2020

ENERGIČEN ZAČETEK KOŠARKARSKE SEZONE

Kakšen energičen začetek košarkarske sezone v Stožicah! S prvim nastopom smo Green Ladieske naše Zmaje spodbudile k prvi zmagi v sezoni. Na tekmi so z 77:69 premagali Krko in tako osvojili prvo zmago v domači dvorani! Se že veselimo novih nastopov ter spodbujanja igralcev in glasnih navijačev v Stožicah.

5.10.2020

MEDIA DAY KK COL

Konec septembra smo se Ladieske udeležile Media dneva KK Cedevita Olimpija v Stožicah. Kljub strogim ukrepom proti COVID-19 smo se zelo zabavale v ustvarjanju fotografij za novo sezono. Komaj čakamo, da bomo v novi sezoni ponovno grele parket v Stožicah in navijale za naše košarkaše!

24.9.2020

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle