top of page

MESEČNE NOVICE

1307_33A9724.heic
1626_33A0044.heic
IMG_5069.heic

PRED NAMI JE NOV ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

Po štirih avgustovskih košarkarskih spektaklih, na katerih smo imele priložnost spodbujati #mojtim, se danes začenja še svetovno prvenstvo v odbojki. Nov velik športni dogodek, del katerega bomo tudi mi. Vse do 7. septembra bomo v Stožicah spodbujale najboljše odbojkarje in želimo si, da našim uspe priti čim dlje.

 

Komaj čakamo, da znova zaplešemo v polni dvorani in še enkrat doživimo izjemno vzdušje Stožic!

NOVICE

VRNITEV V STOŽICE IN NASLOV DRŽAVNIH PRVAKOV

 

Greenladieske smo končno dočakale vrnitev na košarkarsko igrišče. Konec meseca maja smo tako popestrile zadnji dve tekmi finalne serije Lige Nova KBM med Cedevito Olimpijo in Krko, ki sta se končali z zmago naših košarkašev. Čestitke Cedeviti Olimpiji za borbeno igro in osvojen naslov državnih prvakov! Sedaj pa hitimo na krajši oddih in že komaj čakamo, da se v novi sezoni vrnemo na parket stožiške dvorane.

Junij, 2021

greenladies.jpg
GL.jpg

STOŽIŠKA DVORANA SPRAZNILA TRIBUNO, FANTJE PA USPEŠNO IGRAJO NAPREJ

Kljub temu, da se je zaradi situacije s Covid-19 in zaostritve ukrepov stožiška tribuna spraznila, za naše košarkaše glasno navijamo iz udobja naših stanovanj. Naše treninge smo preselile v virtualno okolje, kjer se pripravljamo na nadaljevanje sezone. Sestavljamo nove timeoute, pilimo stare in že komaj čakamo, da se zopet vrnemo v Stožice.

9.11.2020

ENERGIČEN ZAČETEK KOŠARKARSKE SEZONE

Kakšen energičen začetek košarkarske sezone v Stožicah! S prvim nastopom smo Green Ladieske naše Zmaje spodbudile k prvi zmagi v sezoni. Na tekmi so z 77:69 premagali Krko in tako osvojili prvo zmago v domači dvorani! Se že veselimo novih nastopov ter spodbujanja igralcev in glasnih navijačev v Stožicah.

5.10.2020

greenladies.oli-fmp(brez) (128 of 128).j
IMG_1181.jpg

MEDIA DAY KK COL

Konec septembra smo se Ladieske udeležile Media dneva KK Cedevita Olimpija v Stožicah. Kljub strogim ukrepom proti COVID-19 smo se zelo zabavale v ustvarjanju fotografij za novo sezono. Komaj čakamo, da bomo v novi sezoni ponovno grele parket v Stožicah in navijale za naše košarkaše!

24.9.2020

bottom of page