NOVICE

ENERGIČEN ZAČETEK KOŠARKARSKE SEZONE

Kakšen energičen začetek košarkarske sezone v Stožicah! S prvim nastopom smo Green Ladieske naše Zmaje spodbudile k prvi zmagi v sezoni. Na tekmi so z 77:69 premagali Krko in tako osvojili prvo zmago v domači dvorani! Se že veselimo novih nastopov ter spodbujanja igralcev in glasnih navijačev v Stožicah.

5.10.2020

MEDIA DAY KK COL

Konec septembra smo se Ladieske udeležile Media dneva KK Cedevita Olimpija v Stožicah. Kljub strogim ukrepom proti COVID-19 smo se zelo zabavale v ustvarjanju fotografij za novo sezono. Komaj čakamo, da bomo v novi sezoni ponovno grele parket v Stožicah in navijale za naše košarkaše!

24.9.2020

MESEČNE NOVICE

Poletja je konec in Ladieske smo spet nazaj! V novo sezono smo vstopile z novimi prostori v Mladinskem domu Jarše. Tradicionalno pa smo prve plesne treninge namenile učenju novih plesnih stilov. V goste smo letos povabile Tjašo Leban (commercial), Ano Uršič (salsa), Matevža Česna in Tiana Čehića (jazz/modern), Andrejo Vakselj (high heels) in Živo Laterner (jazz). Hvala vsem, ki ste nam tako polepšali septembrske treninge! Mi pa se že veselimo ustvarjanja novih skupnih plesnih spominov.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle