MESEČNE NOVICE

Državno prvenstvo 2022.JPG
IMG_4372.jpeg
IMG-9552.JPG

NEPOZABEN IN NEPONOVLJIV APRIL

Mesec april bi lahko opisale kot napornega, a hkrati nepozabnega.

Za uvod se lahko pohvalimo z novimi tremi naslovi članskih državnih prvakinj, ki smo si jih v začetku meseca priplesale na državnem prvenstvu. Komplet kolajn so z dvema drugima in dvema tretjima mestoma dopolnile naše mlajše skupine, svoj plesni napredek pa so pred polno dvorano pokazale tudi Mini Ladies-ke.

Državnemu prvenstvu je sledilo svetovno. V Orlando je letos odpotovalo kar 13 predstavnic našega društva. Na čelu članske reprezentance je bila naša Sausan Julević, ki je ekipo popeljala do zgodovinske medalje. Neža Vrhovski, Tjaša Žakelj, Katja Kovačič, Katja Lazukić, Nuša Rus, Alja Bučar, Lara Stupar in Ana Tepina so si okoli vratu nadele srebrne kolajne, z njimi pa naslov svetovnih podprvakinj! Odličen nastop je uspel tudi mladinski ekipi: Timea Kazić, Klara Majnik, Lia Paternoster, Ema Kocman in Kaja Šircelj so se v Slovenijo vrnile z bronom.

Preteklega meseca pa niso zaznamovali le plesni uspehi, ampak tudi košarkarski. Naša Cedevita Olimpija je dobila to, kar si je po odličnem rezultatskem nizu v zadnjem času zaslužila – polne ljubljanske Stožice. Presrečne smo, da smo bile lahko del nepozabnega četrtfinalnega obračuna Evropskega pokala.

NOVICE

VRNITEV V STOŽICE IN NASLOV DRŽAVNIH PRVAKOV

 

Greenladieske smo končno dočakale vrnitev na košarkarsko igrišče. Konec meseca maja smo tako popestrile zadnji dve tekmi finalne serije Lige Nova KBM med Cedevito Olimpijo in Krko, ki sta se končali z zmago naših košarkašev. Čestitke Cedeviti Olimpiji za borbeno igro in osvojen naslov državnih prvakov! Sedaj pa hitimo na krajši oddih in že komaj čakamo, da se v novi sezoni vrnemo na parket stožiške dvorane.

Junij, 2021

greenladies.jpg
GL.jpg

STOŽIŠKA DVORANA SPRAZNILA TRIBUNO, FANTJE PA USPEŠNO IGRAJO NAPREJ

Kljub temu, da se je zaradi situacije s Covid-19 in zaostritve ukrepov stožiška tribuna spraznila, za naše košarkaše glasno navijamo iz udobja naših stanovanj. Naše treninge smo preselile v virtualno okolje, kjer se pripravljamo na nadaljevanje sezone. Sestavljamo nove timeoute, pilimo stare in že komaj čakamo, da se zopet vrnemo v Stožice.

9.11.2020

ENERGIČEN ZAČETEK KOŠARKARSKE SEZONE

Kakšen energičen začetek košarkarske sezone v Stožicah! S prvim nastopom smo Green Ladieske naše Zmaje spodbudile k prvi zmagi v sezoni. Na tekmi so z 77:69 premagali Krko in tako osvojili prvo zmago v domači dvorani! Se že veselimo novih nastopov ter spodbujanja igralcev in glasnih navijačev v Stožicah.

5.10.2020

greenladies.oli-fmp(brez) (128 of 128).j
IMG_1181.jpg

MEDIA DAY KK COL

Konec septembra smo se Ladieske udeležile Media dneva KK Cedevita Olimpija v Stožicah. Kljub strogim ukrepom proti COVID-19 smo se zelo zabavale v ustvarjanju fotografij za novo sezono. Komaj čakamo, da bomo v novi sezoni ponovno grele parket v Stožicah in navijale za naše košarkaše!

24.9.2020