MESEČNE NOVICE

VSE SKUPINE LADIESK V MANJŠIH SKUPINAH TRENIRAMO V NOVI DVORANI

 

Ladieske smo mesec začele s treningi v dvorani in prek Zooma. Ker na žalost cele skupine še ne morejo trenirati skupaj, smo del treningov ohranile kar v virtualnem okolju. Še naprej pilimo tehniko in tekmovalne koreografije. Mladinski skupini je trening popestrila trenerka članske skupine Sani in skupaj z njimi ustvarila čudovito cheer jazz koreografijo. Naše najmlajše pa pridno vadijo tudi gimnastiko. Začetek meseca je bil pester tudi za Greenladieske, saj smo nastopile na virtualnem prenosu košarkarske tekme Cedevite Olimpije. Kljub slabim epidemiološkim razmeram vztrajamo še naprej in upamo, da bomo čim prej spet skupaj na treningih in tekmovanjih.

NOVICE

STOŽIŠKA DVORANA SPRAZNILA TRIBUNO, FANTJE PA USPEŠNO IGRAJO NAPREJ

Kljub temu, da se je zaradi situacije s Covid-19 in zaostritve ukrepov stožiška tribuna spraznila, za naše košarkaše glasno navijamo iz udobja naših stanovanj. Naše treninge smo preselile v virtualno okolje, kjer se pripravljamo na nadaljevanje sezone. Sestavljamo nove timeoute, pilimo stare in že komaj čakamo, da se zopet vrnemo v Stožice.

9.11.2020

ENERGIČEN ZAČETEK KOŠARKARSKE SEZONE

Kakšen energičen začetek košarkarske sezone v Stožicah! S prvim nastopom smo Green Ladieske naše Zmaje spodbudile k prvi zmagi v sezoni. Na tekmi so z 77:69 premagali Krko in tako osvojili prvo zmago v domači dvorani! Se že veselimo novih nastopov ter spodbujanja igralcev in glasnih navijačev v Stožicah.

5.10.2020

MEDIA DAY KK COL

Konec septembra smo se Ladieske udeležile Media dneva KK Cedevita Olimpija v Stožicah. Kljub strogim ukrepom proti COVID-19 smo se zelo zabavale v ustvarjanju fotografij za novo sezono. Komaj čakamo, da bomo v novi sezoni ponovno grele parket v Stožicah in navijale za naše košarkaše!

24.9.2020

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle