top of page

GIBALNE URICE

Plesna pot se v Ladies družini začenja z majhnimi dekleti starimi 5 in 6 let. Ob igri se spoznavamo s prvimi plesnimi in baletnimi koraki, s katerimi sledimo besedilu, melodiji in ritmu. Na treningih se skozi zabavne igrice učimo raznovrstne koreografije in gimnastične elemente, ki jih nato na nastopih pokažemo. Dekleta pridobijo prva znanja baleta, gimnastike in plesa, ki so osnova za nadgradnjo znanja v osnovni otroški skupini.

Trenerka: Nika Ajdnik

Plesna pot se nato nadaljuje v osnovni otroški skupini, kjer se dekleta prvič spoznajo s Performance Cheer-om in tekmovanji. V tej skupini dekleta nadgradijo svoje osnovno znanje ter se bolje spoznajo s pom gibi. Poleg plesnega znanja, se dekleta naučijo tudi športnega vedenja in tekmovalne etike, saj je osnovna otroška skupina na tekmovanjih prvič ocenjena in razvrščena. 

Trenerka: Nika Ajdnik

MINI LADIES
osnovna otroška skupina

LITTLE LADIES
otroška skupina

V otroški skupini dekleta spoznajo zahtevnejše kombinacije gibov in nadgradijo svoje osnove performance cheer plesa, baleta in gimnastičnih prvin, ki se razvijejo v strast. Na treningih se učimo tudi prve tehnične elemente, ki jih skozi celo leto pilimo in treniramo. Vso znanje nato združimo v koreografijo, s katero se udeležimo različnih plesnih tekmovanj, tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Trenerka: Pia Sivec

YOUTH LADIES
mlajša mladinska skupina

V mlajši mladinski skupini sledi nadgradnja osvojenega znanja, kar vključuje težjo tekmovalno koreografijo, učenje zahtevnejših tehničnih elementov ter spoznavanje drugih plesnih stilov. Dekleta spoznajo tudi osnove telesne pripravljenosti, kar jim pomaga pri napredovanju in osvajanju novih elementov. Mlajša mladinska skupina se udeležuje različnih tekmovanj, tako v Sloveniji kot v tujini.

Trenerka: Tjaša Žakelj

JUNIOR LADIES
sterjša mladinska skupina

Pri starejši mladinski skupini se plesna pot še dodatno nadgradi, tudi z najzahtevnejšimi elementi in kompleksnejšo koreografijo. Dekleta pripravimo, da okrepijo svojo plesno samozavest in brez strahu stopijo na tekmovalni oder.  Dobro spoznajo tudi treninge telesne pripravljenosti in osnove športne prehrane. V sezoni spoznavajo tudi druge plesne stile, kar pa pripomore k temu, da jih čim bolj kvalitetno pripravimo na prehod v člansko kategorijo. Prav tako pa jih spoznamo z nastopanjem na košarkarskih tekmah. Starejša mladinska skupina se udeležuje različnih tekmovanj, tako v Sloveniji kot v tujini.

Trenerka: Katja Kovačič

bottom of page